VEGHEL­ wandelt

Routekaarten van de 4daagse (versie 2017)

Logo Veghel wandelt

Tijdens de 4daagse van Nijmegen heeft
VEGHEL wandelt in 2018


weer de 4 bekende en vooral gezellige verzorgingsposten
Routekaart dag 1

Routekaart dag 1

De route van dag 1 trekt door de Betuwe.

We vertrekken vanaf het 4daagseplein, De Wedren, naar de Waalbrug die we oversteken en gaan dan naar Lent en over de Waaldijk naar Oosterhout.

Als we Oosterhout door zijn gaan we allemaal verder naar Valburg en Elst. In Elst is het altijd erg druk maar wel oergezellig

Na Elst scheiden de routes van 30 km en 40/50 km zich van elkaar. De 30 km gaat verder richting Bemmel. De 40/50 km wandelen verder richting Elden. Juist voor Elden gaat de 40 km richting Bemmel. De 50 km gaat verder in de richting van Arnhem en daarna naar Huissen.

Als de 40 en 50 km wandelaars weer bijelkaar zijn juist onder Rijkierswoerd gaan ook deze afstanden naar Bemmel. De samenkomst met alle afstanden juist voor de Betuwelijn nog juist boven Bemmel.

Vanaf hier gaan we gezamenlijk via Lent, de Waalbrug weer over en terug naar het centrum van Nijmegen.

Routekaart dag 2

Routekaart dag 2

Dag 2 begint met een flink stuk door Nijmegen wandelen.


Routekaart dag 3

Routekaart dag 3

Ook dag 3 begint weer met een stuk door Nijmegen wandelen, wel wat korter dan op dag 2 en op dag 4

Routekaart dag 4

Routekaart dag 4

Vandaag gaan we in het begin bij vertrek vanaf het 4daagseplein weer het hele stuk wandelen wat we ook op dag 2 hebben gedaan. Nu gaan we als we het Viaduct over de A73 gepaaseerd zijn in de richting van Overasselt.

In Overasselt is meestal wel een controle. Hier gaan de 50 km wandelaars rechtsaf terwijl de 40 en 30 km wandelaars linksaf slaan. De 50 km gaat naar Grave en steken de Maas over, verder gaan zij door naar Gassel en Beers, Hier gaat de 50 km nog een lusje maken en komen later weer samen in Cuijk met de 40 km wandelaars. In Beers gaan de 40 km wandelaars rechtstreeks naar Cuijk. Samen gaan deze afstanden via de pontbrug naar Mook. Later komen zijn weer samen met de 30 km wandelaars in Malden

De 30 en 40 km wandelaars gaan vanuit Overasselt langs de Maas in de richting van Heumen. Net buiten Heumen gaan de 40 km wandelaars naar Beers. De 30 km wandelt verder tot in Malden waar echt iedereen weer samen komt.

Vanaf hier wordt het gezellig. We gaan aan de circa 10 km lange intocht beginnen met als hoogtepunt de Via Gladiola, het Karel Keizerplein en de finish op het 4daagse plein.

VEGHEL wandelt

 

 

 

 

VEGHEL wandelt was weer volop in beweging in 2018

Facebook

Hier kunt u naar de Facebook pagina van

VEGHEL wandelt.

© VEGHEL wandelt Willy Timmermans Naar boven